Volg ons via:
telefoonnummer

Joomla migreren

Het is van groot belang dat u zoveel mogelijk probeert gebruik te maken van de laatste versie van Joomla. Wanneer er een nieuwe Joomla versie wordt uitgebracht zal de support voor de verouderde Joomla versies met de jaren steeds minder worden waardoor uw Joomla website gevoeliger wordt voor hackers. Uiteraard is migreren niet altijd directe noodzaak, maar wanneer de support vanuit Joomla stopt zullen er geen nieuwe ontwikkelingen gedaan worden voor die versie en loopt u meer risico's met uw website.

Wanneer wij een nieuwe Joomla website ontwikkelen voor onze klanten doen wij dat altijd op basis van de laatste versie. Dat betekend dat u dus hoe dan ook een groot aantal jaren heel veel plezier heeft van uw website.

Joomla migreren van 1.5 naar 2.5

Als u werkt met een verouderde Joomla versie is het aan te raden over te schakelen naar een nieuwere versie. Joomla 1.5 is momenteel de Joomla versie die niet meer ondersteund wordt vanuit Joomla en dus gevoeliger wordt voor hacken. Uiteraard is het voorkomen van problemen met uw website beter dan genezen dus is het aan te raden op tijd over te stappen.

Wij kunnen u helpen met het migreren van uw Joomla 1.5 website naar 2.5 of 3.0 (afhankelijk van de wensen en eisen). 
Hoe de migratie exact in z'n werk gaat is geheel afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.

Joomla migreren naar andere server

Wanneer u besluit uw Joomla website te migreren naar een andere hosting provider dan kunnen wij u daarmee helpen, ongeacht of u wel of niet bij ons heeft gehost of komt hosten. Wij helpen u graag met de verhuizing van uw Joomla website!

Wordpress migreren naar Joomla

Heeft u een Wordpress website en heeft u besloten met Joomla aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Wordpress website te migreren naar Joomla.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Drupal migreren naar Joomla

Heeft u een Drupal website en heeft u besloten met Joomla aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Drupal website te migreren naar Joomla.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 
 

Typo3 migreren naar Joomla

Heeft u een Drupal website en heeft u besloten met Joomla aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Drupal website te migreren naar Joomla.
Neem contact op voor de mogelijkheden.  

 

chat