Volg ons via:
telefoonnummer

Joomla template installeren

Joomla heeft ontelbare bestaande templates te koop. Deze templates zijn allemaal vooraf ontworpen en u kunt hier gebruik van maken. De bestaande templates zijn geheel aan te passen naar uw stijl door middel van andere kleuren, foto''s en teksten. Natuurlijk is het mogelijk ook een bestaand template uit te breiden met verschillende extensies. Het voordeel van het gebruik van een bestaand template is dat u de kosten op deze manier heel erg in de hand houdt, u hoeft namelijk geen eigen template te laten ontwerpen.

Templates zijn aan te schaffen via bijvoorbeeld Templatemonster en Themeforest. Beiden bieden een groot aantal templates aan welke u tegen gerige aanschafprijs kunt gebruiken voor uw website.
Ook hierbij assisteren wij graag indien nodig!

Joomla template installeren lukt niet

Als het installeren van uw Joomla template niet lukt dan helpen wij u graag verder! Wij zullen zorg dragen voor een succesvolle afronding van het Joomla template zodat u daarna zelf aan de slag kunt met het bouwen van uw website in Joomla!

Joomla-manager

Joomla-manager is de Joomla expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom Joomla. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw Joomla werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat