Volg ons via:
telefoonnummer

Joomla updaten

Regelmatig komen er updates voor Joomla beschikbaar welke u kunt installeren zodat u er zeker van bent dat u altijd met de meest recente versie van Joomla werkt. Het is belangrijk met de meest recente versie van Joomla te werken zodat u verzekerd bent van de meest optimale software en hackers geen kans krijgen. In Joomla updates zijn daarom altijd de laatste beveiligingsupdates beschikbaar, maar ook kleine updates qua lay-out van de backend etc. Alle updates zijn bedoeld om het gebruiksgemak te vergroten en de veiligheid continue te blijven verbeteren.


Joomla extensies updaten

Ook voor afzonderlijke Joomla extensies zijn er regelmatig nieuwe updates beschikbaar welke u, indien gewenst, kunt installeren


Joomla modules updaten

Joomla ontwikkeld continue nieuwe modules welke u kunt gebruiken om uw website te verfraaien en te vernieuwen. Ook voor de verschillende modules verschijnen regelmatig updates zodat de betreffende modules steeds up-to-date zijn en naar behoren blijven werken. 


Joomla plugins updaten

In Nederland wordt Joomla veelvuldig gebruikt door kleinere, maar ook zeker door grotere bedrijven. Dit komt doordat Joomla zeer betrouwbaar en ontzettend gebruiksvriendelijk is. 


Joomla update werkt niet

Joomla-manager is de Joomla expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom Joomla. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw Joomla werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

Joomla manager

Joomla Manager kan de verschillende Joomla updates voor u uitvoeren. Wij zijn de Joomla expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom Joomla. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken. 
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw Joomla werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008

 

chat