Volg ons via:
telefoonnummer

Cursus Joomla

Wanneer u uw Joomla website laat ontwikkelen door Joomla-manager dan krijgt u bij oplevering van uw website een cursus Joomla. Na deze cursus zult u in staat zijn helemaal zelf uw website te onderhouden. Uiteraard zullen wij u ondersteunen wanneer u er een keertje niet uit komt. Dat is onze service!


Joomla training

Het is ook mogelijk om via ons een (extra) Joomla training te volgen. Is uw kennis van Joomla bijvoorbeeld wat weg gezakt, bent u met een nieuwere Joomla versie gaan werken of wilt u uw kennis gewoon weer even ophalen? Dat kan! Wij kunnen een-op-een met u de Joomla mogelijkheden doorlopen zodat u na afloop weer prima in staat bent het onderhoud aan uw website zelf te verzorgen. 


Joomla-manager

Joomla-manager is de Joomla expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom Joomla. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw Joomla werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat